27/3/2024

ΝΕΟ: Cashback Countdown

Απόλαυσε τη χαρά που προσφέρουν οι αγορές με τη myWorld, όπου κάθε αγορά επιβρεβεύεται με Cashback και Shopping Points. Δεν σου προσφέρουμε μόνο αυτά τα φανταστικά προνόμια, αλλά πάντα προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία των αγορών σου ευχάριστη, διάφανη και αβίαστη. Γι' αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου παρουσιάσουμε ορισμένα σπουδαία νέα: Είναι πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείς το Cashback σου για όλες τις αγορές που κάνεις από σήμερα - είτε κάνεις αγορές από τοπικές συμβεβλημένες επιχειρήσεις, είτε απολαμβάνεις τις online αγορές.

15 days Λάβε το Cashback σου σε 15 ημέρες για αγορές από τοπικές συμβεβλημένες επιχειρήσεις
Εάν κάνεις αγορές από μία τοπική συμβεβλημένη επιχείρηση, θα σου πιστωθεί το Cashback 15 ημέρες μετά την επιβεβαίωση της αγορές.
30 days Λάβε το Cashback σου σε 30 ημέρες για αγορές από online συμβεβλημένες επιχειρήσεις
Για online αγορές, θα σου πιστωθεί το Cashback σου 30 ημέρες* αφού λάβουμε την επιβεβαίωση της αγοράς..

Θέλεις να γνωρίζεις τον ακριβή αριθμό των ημερών μέχρι το Cashback σου να είναι στη διάθεσή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην επισκόπηση των αγορών στο προσωπικό σου προφίλ στο myWorld App ή στο myworld.com, αφού λάβεις την επιβεβαίωση της αγοράς σου από τη συμβεβλημένη επιχείρηση. Εκεί θα βρεις πληροφορίες με το ακριβές Countdown, μέχρι να έχεις στη διάθεσή σου το Cashback σου.

Είσαι έτοιμος να παρακολουθείς εύκολα το Cashback σου; Κάνε αγορές από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας και απόλαυσε το Cashback σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ:
Το myWorld App είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείς το Cashback σου.
  1. Κατέβασε το myWorld App
  2. Ενεργοποίησε τη λήψη push ειδοποιήσεων
  3. Κάνε αγορές από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις της myWorld
  4. Έλεγξε την κατάσταση της αγοράς σου
  5. Απόλαυσε τα προνόμια αγορών
App Store

Είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις το δικό σου Cashback Countdown;


*Ισχύουν ειδικοί όροι για αγορές από τους ταξιδιωτικούς πράκτορές μας. Πληροφορίες θα βρεις στα αναλυτικά στοιχεία της αντίστοιχης αγοράς.

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.