4/4/2024

Ετοιμαστείτε να δείτε χαρούμενες μουσούδες, καθώς πλησιάζει η μέρα των κατοικίδιων στις 11 Απριλίου

Χαρίστε στα κατοικίδιά σας πολλές λιχουδιές από τις online συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας! 

Ανακαλύψτε την εκτεταμένη γκάμα μας, που περιλαμβάνει από άνετα κρεβάτια για απογευματινό ύπνο μέχρι νόστιμες και θρεπτικές λιχουδιές. Και μην ξεχνάτε τα προϊόντα περιποίησης, για να είστε σίγουροι ότι οι τετράποδοι φίλοι σας θα δείχνουν και θα αισθάνονται πάντα όμορφοι.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Με το Cashback και τα Shopping Points, κάθε αγορά που κάνετε για το κατοικίδιό σας από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις της myWorld ανταμείβεται διπλά: με χαρά για τον τετράποδο σας φίλο και εξοικονόμηση για εσάς. 

Οι αγορές με τη myWorld είναι ο τέλειος τρόπος για να περιποιηθείτε τα κατοικίδιά σας και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα. Τι περιμένετε; Κάντε τώρα αγορές και γιορτάστε μαζί μας την άνευ όρων αγάπη που φέρνουν τα κατοικίδια στις ζωές μας.

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.