Τα προνόμιά σας MotoGP™ Ticket Shop

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση MotoGP™ Ticket Shop

Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.
Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση να αποδεχτείτε τα FAQs και τις διατάξεις του δικτυακού τόπου.
Η ταχυδρομική παράδοση των εισιτηρίων σας είναι δυνατή έως ένα μήνα πριν από τους αγώνες. Μετέπειτα πρέπει να παραλαμβάνετε όλα τα εισιτήρια στο Voucher Exchange Point επί τόπου.
Τα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω του MotoGP™ Ticket Shop δεν δύναται να επιστραφούν.
Οι κρατήσεις θέσεων πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τα εισιτήρια εκδίδονται στην πίστα και το MotoGP™-Team δεν μπορεί να επηρεάσει την αρίθμηση των καθισμάτων. Έαν, όμως, παραγγείλατε τα εισιτήριά σας μέσω διαφορετικών κρατήσεων, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν οι θέσεις μαζί. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε απευθυνθείτε αμέσως στο MotoGP™-Team.
Για περαιτέρω ερωτήσεις το MotoGP™-Team είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας. Σε αυτήν την συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η μικτή αξία της αγοράς.

Σχετικά με την επιχείρηση MotoGP™ Ticket Shop

Στο επίσημο MotoGP™ Ticket Shop μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήρια για όλους τους αγώνες MotoGP™ της σεζόν.

Το MotoGP™ αντιπροσωπεύει τη συναρπαστική δράση, τη μέγιστη ακρίβεια και την υψηλότερη τεχνολογία σε δύο τροχούς. Το MotoGP™ δεν θεωρείται απλώς το παλαιότερο παγκόσμιο πρωτάθλημα μηχανοκίνητων αθλημάτων, αλλά και το κορυφαίο στον τομέα των δικύκλων.

Προνόμια αγορών για τους φιλάθλους της μοτοσικλέτας

Οι διοργανωτές του MotoGP™ γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για την επιτυχία των αγώνων. Αρχικά, είναι αυτοί που με τον ενθουσιασμό τους δημιουργούν ατμόσφαιρα σε κάθε στροφή, αυτοί που κάνουν το κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ξεχωριστό. Αυτή η μακροπρόθεσμη υποστήριξη λαμβάνει την αντίστοιχιση αναγνώριση με το MotoGP™ Cashback Program. Για τους πιστούς φιλάθλους υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα κατά τις αγορές: Έως και 5% Cashback και Shopping Points με κάθε αγορά σε μία συμβεβλημένη επιχείρηση - δωρεάν. Εξασφάλιστε και εσείς αυτά τα προνόμια!

ID εμπόρου
909000375

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο MotoGP™ Ticket Shop;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.