Τα προνόμιά σας MotoGP™ Store

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση MotoGP™ Store

Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση MotoGP™ Store

Το MotoGP™ Store είναι το επίσημο online shop του MotoGP™.  Εδώ θα βρείτε όλα τα επίσημα merchandising προϊόντα των οδηγών αγώνων ταχύτητας του MotoGP™ (όπως ο V. Rossi, ο J. Lorenzo ή ο M. Márquez), καθώς και μία μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη για φιλάθλους. Στο online shop μπορείτε είτε μέσω της αναζήτησης είτε μέσω των ποικίλων κατηγοριών προϊόντων, όπως είδη ένδυσης, εξοπλισμός μοτοσικλέτας, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιβλία και πολλά άλλα ....να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Όλα, όσα επιθυμείτε, απέχουν μόνο ένα κλικ!

ID εμπόρου
909000328

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο MotoGP™ Store;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.