Τα προνόμιά σας Norton

  • 8,5% Cashback + 6% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Norton

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η κατηγορία προϊόντων "Norton Download Insurance, All Business Store products" εξαιρείται από την απόδοση προνομίων μελών. Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Norton

Το Norton 360 προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο για τις συσκευές PC, Mac, smartphone ή tablet, για να σας προστατεύει από ransomware, ιούς, προγράμματα spyware, malware, και άλλες ηλεκτρονικές απειλές, παρακολουθεί και βοηθά στον αποκλεισμό μη εξουσιοδοτημένης κίνησης και βοηθά στην προστασία των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών σας κατά τη σύνδεση στο Internet.
Εκτελέστε τραπεζικές συναλλαγές, περιήγηση και αγορές στο Internet από τη συσκευή σας. Εμείς θα βοηθήσουμε στην προστασία της
 

ID εμπόρου
909000137

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Norton;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.