Τα προνόμιά σας Stan & Stefan

  • 3% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Stan & Stefan

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Stan & Stefan

Η εταιρία μας, ιδρύθηκε το 2016 με αφορμή το πάθος για τη δημιουργία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας.  

Καθοδηγούμενοι από τη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές, έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα κοσμημάτων τα οποία αντικατοπτρίζουν την κομψότητα και το στυλ.  

Με περίσσεια προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά και επιδέχονται προσεκτικό έλεγχο ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την άριστη αντοχή και αισθητική των προϊόντων μας. Καθιστούμε προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας μια εμπειρία αγοράς που ξεπερνά τις προσδοκίες.  

Με πλούσια γκάμα κοσμημάτων που καλύπτουν διάφορα στυλ και προτιμήσεις, η εταιρία μας επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να εκφράζουν τον εαυτό τους με μοναδικό τρόπο μέσα από τα κοσμήματά μας.

ID εμπόρου
259001248

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Stan & Stefan;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.