Τα προνόμιά σας Comfort

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Comfort

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση Comfort

Η αλυσίδα καταστημάτων Comfort είναι κοντά σας από το 1996. Από τότε μέχρι και σήμερα στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.  

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εσωρούχων, πιτζαμών και γενικότερα homewear τόσο επωνύμων εταιριών όσο και πολλά προϊόντα παραγωγής μας σε ακόμη πιο δελεαστικές τιμές. Μαγιό, αξεσουάρ, αλλά και αθλητικά είναι επίσης κάποια από τα είδη που θα συναντήσετε στα καταστήματά μας. Η γκάμα των προϊόντων μας διευρύνεται διαρκώς, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας και πάντα με στόχο την άνεσή σας.  

Στα καταστήματα Comfort κύριο μέλημά μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οικογένειας απευθυνόμενοι με τα προϊόντα μας σε όλες τις ηλικίες, σε γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά. Με συλλογές που ανανεώνονται σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση, είναι πολύ δύσκολο να μην βρείτε αυτό που αναζητάτε.

ID εμπόρου
259001247

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Comfort;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.