Τα προνόμιά σας SPARTACUS.GR

  • 7% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση SPARTACUS.GR

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση SPARTACUS.GR

Η ιστοσελίδα Spartacus.gr, είναι από τα πιο δημοφιλή blog Υγείας σε Ελλάδα και Κύπρο, που δημιουργήθηκε από τον αγαπημένο Φυσικοπαθητικό και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μαρινάκη Σπάρτακο. Ξεκίνησε στο διαδίκτυο τον Νοέμβριο του 2009 και μέχρι σήμερα έχει καλωσορίσει εκατομμύρια επισκέπτες. Σκοπός του Spartacus.gr, είναι να προσφέρει πληροφορίες και λύσεις σε προβλήματα υγείας καθώς και σε θέματα που αφορούν τη φυτοφαγική διατροφή και τη γυμναστική στη φύση. Στα 15 χρόνια παρουσίας του, έχει συμβάλλει στην πρόληψη και στην υγεία χιλιάδων Ελλήνων, είτε μέσω των εκατοντάδων ενημερωτικών άρθρων, είτε μέσω των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και YouTube). To ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο, απαριθμεί περισσότερους από 10.000 φανατικούς αναγνώστες συνδρομητές, οι οποίοι αποτελούν και τον κύριο «πυρήνα» όσων στηρίζουν οικονομικά την όλη προσπάθεια.  

Το Spartacus.gr, εξειδικεύεται στη σύνταξη Προγραμμάτων Γυμναστικής καθώς και στην έκδοση ηλεκτρονικών βιβλίων (ebooks) υγιεινών φυτοφαγικών (vegan) συνταγών. Τα Προγράμματα Γυμναστικής, απευθύνονται σε εργαζόμενους και πολυάσχολους ενήλικες εργένηδες και οικογενειάρχες, οι οποίοι δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να γυμναστούν σωστά. Ο κάθε επισκέπτης, καλείται να επιλέξει όποιο πρόγραμμα γυμναστικής ανταποκρίνεται καλύτερα στην ηλικία του, στον αντίστοιχο διαθέσιμο χρόνο του και φυσικά σύμφωνα με το εκάστοτε επίπεδο υγείας και φυσικής κατάστασης.  

Τα Προγράμματα Γυμναστικής, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εκτελούνται στο σπίτι, στην αυλή-κήπο ή στη φύση και με ελάχιστο απαιτούμενο γυμναστικό εξοπλισμό (κυρίως ασκήσεις με kettlebells ή καλλισθενική).  

Η ιστοσελίδα Spartcus.gr, έχει ένα και μοναδικό σκοπό. Να σε ενημερώσει και να σε αφυπνίσει αρχικά ως επισκέπτη και στη συνέχεια να σε παρακινήσει ως αναγνώστη-συνδρομητή, «να Πάρεις την Υγεία στα Χέρια σου». Γιατί όπως αναφέρει συχνά και ο Σπάρτακος Μαρινάκης, «Χωρίς την Υγεία σου ΔΕΝ έχεις τίποτα. Μόνο με την Υγεία σου ΕΧΕΙΣ τα πάντα… σε παρακαλώ να ΜΗΝ το ξεχάσεις ποτέ αυτό!».

ID εμπόρου
259001243

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο SPARTACUS.GR;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.