Τα προνόμιά σας LifeTree

  • 3,5% Cashback + 6% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση LifeTree

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση LifeTree

Η LifeTree είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε προϊόντα κετογονικής δίαιτας και άλλων ειδικών διατροφών καθώς και σε εξειδικευμένα συμπληρώματα.  

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2018, μέσα από προσωπικές αναζητήσεις για διατροφικά προϊόντα που βοηθούν στην μείωση των συμπτωμάτων διαφόρων θεμάτων υγείας. Σταδιακά εξειδικεύτηκε σε προϊόντα χαμηλών υδατανθράκων, ιδανικά για άτομα με διαβήτη, όσους κάνουν κετογονική δίαιτα αλλά και όσους απλά αποφεύγουν τη ζάχαρη και αναζητούν προϊόντα ποιοτικά με αγνά υλικά.  

Στον τομέα των συμπληρωμάτων έχουμε συνεργασία με εταιρείες "clean label", οι οποίες δεν χρησιμοποιούν πρόσθετα και βλαβερές προσμίξεις και είναι κατάλληλες για άτομα με δυσανεξίες και ειδικές διατροφικές ανάγκες. Σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας αναζητούμε εξειδικευμένα συμπληρώματα που βοηθούν στην ολιστική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και στην βελτίωση της ψυχικής υγείας και της σωματικής ευεξίας.  

Τέλος το eshop μας έχει συνεργασίες με εταιρείες καλλυντικών με φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και χημικά.   Μέλημα της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών και η εξεύρεση νέων προτάσεων για την υποστήριξη της υγείας.

ID εμπόρου
259001239

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο LifeTree;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.