Τα προνόμιά σας La Dreams

  • 3% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση La Dreams

Σημείωση: Η προμήθεια της myWorld δεν ισχύει για προϊόντα που είναι σε έκπτωση. Επίσης δεν ισχύουν τα προνόμια όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν παραγγελίες ή αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 90 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση La Dreams

Στο ladreams.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε Bill Cost. Μοναδικές επιλογές για όλες τις γυναίκες.

Βρισκόμαστε στον χώρο της μόδας από το 1999.

To concept της εταιρείας μας είναι η προσφορά ποιοτικών ρούχων, σε διαχρονικές και κομψές γραμμές.

Η ικανοποίηση σας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, γι’ αυτό φροντίζουμε για την άριστη εξυπηρέτηση και τη γρήγορη αποστολή των παραγγελιών σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών αγορών σας.

Ασφαλείς πληρωμές. Δωρεάν Επιστροφές. Δωρεάν Μεταφορικά.
Για τις παραδόσεις στην Κύπρο ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-7 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής είναι 9,90€.

ID εμπόρου
259001230

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο La Dreams;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.