Τα προνόμιά σας Booking.com

  • 3% Cashback Deal* Τώρα 3% αντί 1% Cashback ισχύει από 1/9/2023 έως 31/12/2023
  • * Σε ένα Cashback Deal εξαργυρώνετε τα Shopping Points σας και ως αντάλλαγμα σας πιστώνεται περισσότερο Cashback. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε αρκετά Shopping Points στον myWorld λογαριασμό σας, τα οποία θα εξαργυρωθούν στην myWorld για το Cashback Deal. Τα Shopping Points σας, θα αφαιρεθούν αυτόματα από τον myWorld λογαριασμό σας.

  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Booking.com

Σημείωση: Τα προνόμια ισχύουν μόνο για τη διαμονή, δεν ισχύουν για πτήσεις, την ενοικίαση αυτοκινήτου και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Επίσης δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη μας επιχείρηση, η ολοκλήρωση απόδοσης προνομίων στην επισκόπηση αγορών, μπορεί να διαρκέσει έως και 90 ημέρες από την ημέρα αναχώρησης από το κατάλυμα.
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Booking.com

Ταξιδέψτε με την Booking.com και συλλέξτε Cashback και Shopping Points

Θέλετε ένα ταξίδι; Τότε μη διστάσετε και κλείστε τις επόμενες διακοπές σας με την Booking.com! Ως μέλος του myWorld, θα λαμβάνετε επίσης Cashback και πόντους αγορών όταν κάνετε κράτηση - κάνοντας τα ταξίδια διπλά διασκεδαστικά! Ακόμα και αν το ταξίδι δεν είναι για αναψυχή, αλλά για επαγγελματικούς λόγους, στην Booking.com θα βρείτε το κατάλληλο ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή- τα οφέλη αγορών συμπεριλαμβάνονται!    

Οι ταξιδιωτικοί ειδικοί της Booking.com

 Όταν πρόκειται για το δικό σας ταξίδι, δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Στην Booking.com, βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια από αυτή την άποψη. Κάθε μέρα, περίπου ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις κλείνονται στον ιστότοπο, η Booking.com είναι διαθέσιμη σε 43 γλώσσες και προσφέρει συνολικά περισσότερες από 28 εκατομμύρια αναφερόμενες καταχωρίσεις καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 6,6 εκατομμυρίων καταχωρίσεων μόνο για εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα διακοπών και άλλα ειδικά καταλύματα.  Εδώ θα βρείτε το ιδανικό κατάλυμα για τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας. 

ID εμπόρου
259001211

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Booking.com;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.