Τα προνόμιά σας Amorvisual

  • 4% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Amorvisual

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Amorvisual

Τo amorvisual.gr είναι ένα νέο και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών. Με το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο, το εξειδικευμένο προσωπικό, τη χρήση κορυφαίων οφθαλμικών φακών και την τεράστια συλλογή σε επώνυμους σκελετούς οράσεως και ηλίου, η amorvisual.gr δίνει λύσεις που να συνδυάζουν ένα αισθητικά άριστο αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.  

Η amorvisual.gr, με την τεχνογνωσία και την επαγγελματική υπευθυνότητα, παρέχει καλύτερη και ασφαλέστερη όραση για όλους. Στο amorvisual.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από επώνυμα brands στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Η ομάδα του amorvisual.gr αποτελείται από καταρτισμένους ανθρώπους που συνεχώς ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και τις νέες συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως.  

Για περισσότερα από 7 χρόνια το φυσικό κατάστημα της amorvisual.gr διακρίνεται για την προσήλωση του στις αξίες, την άριστη ποιότητα και την αγάπη του για τη μόδα. Βασικός στόχος είναι, όλοι οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την εμπειρία και την εξυπηρέτηση.

 

ID εμπόρου
259001174

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Amorvisual;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.