Τα προνόμιά σας BIGBLU

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση BIGBLU

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση BIGBLU

Το Big Blu δραστηριοποιείται από το 2001 στην ανδρική και γυναικεία ένδυση! Προσφέρουμε  μεγάλη γκάμα προϊόντων από τα πιο hot brands της αγοράς. Από το e-shop μας μπορεί ο καθένας να επιλέξει και να βρει μοναδικά κομμάτια για να σας κάνουν να ξεχωρίσετε από την μάζα. Στόχος και προτεραιότητα μας είναι, να μεγιστοποιούμε το όφελος των καταναλωτών μας προσφέροντας τους την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής και παρέχοντάς τους άψογη εξυπηρέτηση!

ID εμπόρου
259001159

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο BIGBLU;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.