Τα προνόμιά σας GSA Sport

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση GSA Sport

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση GSA Sport

H GSA Sport, δημιουργεί καινοτόμες αθλητικές συλλογές με κέντρο τη βιωσιμότητα, την υψηλή ποιότητα και τη βελτίωση των επιδόσεων κάθε αθλητή. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας το περιβάλλον, επιλέγουμε υφάσματα από ανακυκλωμένα, οικολογικά ή επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, οργανικό βαμβάκι και καινοτόμα νήματα μπαμπού.   

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα αθλητικών κολάν, βαμβακερών t-shirt, αξεσουάρ και φυσικά των καλύτερων αθλητικών καλτσών, που καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών.    

Οι αθλητικές σειρές τις GSA έχουν αγαπηθεί εδώ και χρόνια από αθλητές υψηλών προδιαγραφών και έχουν δοκιμασθεί από τις πιο απαιτητικές ομάδες. Ο Olympiacos B.C., η Εθνική Ελλάδος και η Λιθουανική Zalgiris Kaunas είναι μόνο ορισμένες από αυτές.   

Οι best-seller αθλητικές κάλτσες της GSA, είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε επαγγελματία αθλητή, δρομέα, μπασκετμπολίστα, γυμναστή και οποιοδήποτε λάτρη της γυμναστικής που θέλει να βελτιώσει τις αθλητικές του επιδόσεις και τα αποτελέσματα της γυμναστικής του.

ID εμπόρου
259001158

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο GSA Sport;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.