Τα προνόμιά σας Color Experts

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Color Experts

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Color Experts

Στο eshop Colorexperts.gr θα βρείτε επιλεγμένα Είδη Κομμωτηρίου, Μανικιούρ, Πεντικιούρ για επαγγελματική και οικιακή χρήση, καθώς και εξειδικευμένα Επαγγελματικά Προϊόντα & Εργαλεία Ομορφιάς.

Ειδικότερα, η εταιρεία Color Experts είναι αποκλειστικός διανομέας για όλη την Ευρώπη στα προϊόντα ALOHA Nails & Cosmetics στον τομέα των Νυχιών, ενώ στον τομέα των Κομμωτηριακών Ειδών εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα τις Σειρές Θεραπείας & Περιποίησης Μαλλιών ONLYS και VEGLISS. Επιπλέον, στο Ηλεκτρονικό της Κατάστημα θα βρείτε μία πλειάδα δημοφιλών brands Κομμωτηριακών Ειδών, όπως η FANOLA, DOTT.SOLARI, FARMAVITA, BIOSHEV, YANNI EXTENSIONS, αλλά και δημοφιλή Προϊόντα Περιποίησης και Μακιγιάζ.  

Δίνοντας έμφαση σε Καινοτομικές Φόρμουλες και ειδικά σε Vegan & Cruelty Free Προϊόντα, το Κατάστημα Color Experts ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει. Παράλληλα, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για την εφαρμογή των υλικών στους πελάτες της.  

Μέσα από μία διαρκή αναζήτηση αξιόλογων προϊόντων στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς, το Κατάστημα Color Experts παραμένει σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών από το 2009 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα!  

Στα ατού του Καταστήματος συγκαταλέγεται επίσης και η άψογη εξυπηρέτηση, με άμεση διεκπεραίωση των παραγγελιών και ασφαλή και έγκαιρη παράδοσή τους, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας!

ID εμπόρου
259001155

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Color Experts;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.