Τα προνόμιά σας GRP Training

  • 4% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση GRP Training

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση GRP Training

Το GRP είναι το καινοτόμο όργανο γυμναστικής που συνδυάζει ιμάντες και λάστιχα αντίστασης για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Με το GRP μπορείς να γυμνάσεις και να ενδυναμώσεις όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, συν κάποιες πιο παραμελημένες όπως αυτή του αυχένα.

Οι δυνατότητες του GRP δε σταματούν εδώ, καθώς μπορείς να εκτελέσεις και πλειομετρικές ασκήσεις με αντίσταση για να χτίσεις αντοχή και εκρηκτικότητα.

Το GRP είναι απλό στη χρήση και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικούς χώρους, όπως στο σπίτι, στο γυμναστήριο, ή σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στα 7 επίπεδα αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αθλητές, όσο και από αθλούμενους.

 

ID εμπόρου
259001154

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο GRP Training;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.