Τα προνόμιά σας lulumelon

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση lulumelon

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση lulumelon

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, lulumelon.gr έρχεται να συνεχίσει την μακρόχρονη πορεία μας στο παιδικό ρούχο, η οποία ξεκίνησε το 1986 με την οικογενειακή επιχείρηση ‘’ΜΙΚΑ’’ στο Γαλάτσι Αθήνας. Στόχος του είναι η εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με κύριο μέλημα την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές, επιλέγοντας εταιρείες με σύγχρονο προσανατολισμό και υψηλά στάνταρ ποιότητας και αισθητικής.

ID εμπόρου
259001147

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο lulumelon;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.