Τα προνόμιά σας Oh My Beauty

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Oh My Beauty

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση Oh My Beauty

To Oh My Beauty είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Βρίσκεται on-air από τον Σεπτέμβριο ‘21 και πολύ γρήγορα το εμπιστευτήκανε πελάτες από Ελλάδα και Κύπρο.  

Ένα επισκέπτης μπορεί να πλοηγείται ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να ζήσει μία εύκολη και γρήγορη εμπειρία αγοράς. Μπορεί κάποιος να επιλέξει προϊόντα με φανταστικές εκπτώσεις, προσφορές αλλά και να διαλέξει ένα δώρο μέσα από μία υπέροχη σειρά από gift boxes. Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος πραγματικά θα εντυπωσιάσουν, ενώ η ομορφιά βρίσκεται μέσα στα προϊόντα makeup, eyeliner, lipsticks, rouge, βλεφαρίδες, βερνίκια νυχιών και φυσικά, από όλες τις μεγάλες εταιρείες, L’Oreal, Rimmel, Peggy Sage, Essie, Max Factor.   

Η ιστοσελίδα έχει στηθεί με γνώμονα πάντα το Best User Experience, με εύκολη κατηγοριοποίηση, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται εύκολα και να βρίσκει γρήγορα αυτό που ψάχνει. Γρήγορο check out, αποστολή σε Ελλάδα και Κύπρο, όλοι οι τρόποι πληρωμής καθώς και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έτοιμο να λύσει κάθε απορία.

 

ID εμπόρου
259001139

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Oh My Beauty;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.