Τα προνόμιά σας Morena Spain

  • 5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Morena Spain

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Morena Spain

Η εταιρεία Morena Spain, είναι ελληνική και δραστηριοποιείται στον χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η περιποιημένη εμφάνιση της γυναίκας, μιας γυναίκας σύγχρονης, δυναμικής, με στυλ και ενδυματολογική ταυτότητα όπως το απαιτεί η σημερινή εποχή.  

Το ενδιαφέρον μας για τη γυναίκα και την εμφάνιση της, δίνει καθημερινά νέα κίνητρα στην εταιρεία μας, προκειμένου να προωθεί ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της, με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, βασισμένα στις τελευταίες εξελίξεις της μόδας, για τις οποίες το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ενημερώνεται συνεχώς.  

Οι συλλογές της Morena Spain δεν απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο στυλ γυναίκας αλλά σε κάθε γυναίκα.  

Ενδύματα και υποδήματα κλασικά αλλά και πιο εκκεντρικά, καλύπτουν τις ανάγκες οποιασδήποτε καταναλώτριας. Πλούσια χρώματα, πρωτότυπα σχέδια αλλά και προϊόντα που εκφράζονται από καινοτόμες ιδέες, δημιουργούν ευχάριστη διάθεση, σε όσες τα επιλέγουν.  

Οι γυναίκες έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις. Δεν θέλουν απλά να δείχνουν καλοντυμένες, ελκυστικές και κομψές αλλά θέλουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους, να τους αλλάζουν διάθεση. Η Morena Spain λοιπόν, φροντίζει μέσα από μία πλούσια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων να τους εκπληρώνει αυτή τους την επιθυμία. Στην ηλεκτρονική μας σελίδα θα μπορέσει να βρει τεράστια ποικιλία ειδών για οποιοδήποτε τύπο γυναίκας.  

Η καταναλώτρια δεν δείχνει μόνο κομψή και γοητευτική αλλά χαρούμενη, με το δικό της στυλ, ευχάριστη διάθεση και την προσωπική της, ενδυματολογική ταυτότητα.

 

ID εμπόρου
259001137

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Morena Spain;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.