Τα προνόμιά σας Carpets-Store.gr

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Carpets-Store.gr

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Carpets-Store.gr

Το Carpets-Store.gr είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα Χαλιών και Διακόσμησης.  

Είναι η συνέχεια ενός πολύ επιτυχημένου φυσικού καταστήματος, με έδρα την Κατερίνη, που η φήμη του έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, με φυσικό αποτέλεσμα το ηλεκτρονικό κατάστημα Carpets-Store.gr   

Στο κατάστημα μας μπορείτε να δείτε Χιλιάδες Χαλιά στις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, αλλά επίσης και ιδιαίτερα διακοσμητικά, κουρτίνες, ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια, διακοσμητικά είδη και έπιπλα που θα απογειώσουν τον χώρο σας.  

Τα χαλιά μας ξεκινούν από προσιτές για τον κάθε ένα τιμές και φτάνουν σε υψηλές τιμές για ξεχωριστά χαλιά.  

Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με σεβασμό, ενημέρωση της παραγγελίας του αλλά και το after sales επίπεδο που αρμόζει σε ένα κορυφαίο κατάστημα.

ID εμπόρου
259001136

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Carpets-Store.gr;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.