Τα προνόμιά σας WABI BEAUTY

  • 5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση WABI BEAUTY

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση WABI BEAUTY

H WABI Make Up είναι μια 100% ελληνική εταιρία έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά make up & cosmetic brands με franchise αλλά και ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο.  

Διαθέτει στην Αττική καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής προϊόντων make up, καλλυντικών και αρωμάτων που της δίνει τη δυνατότητα να παράγει η ίδια το 100% των προϊόντων της και να λανσάρει με μεγάλη ταχύτητα νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και σε τιμή.  

H γκάμα προϊόντων της WABI Make Up περιλαμβάνει πρωτοποριακές φόρμουλες μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε στυλ, καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος και μια μεγάλη ποικιλία από αρώματα και αξεσουάρ ομορφιάς.  

H αγάπη για την ομορφιά αντανακλάται και μέσα από τα exclusive διαμορφωμένα καταστήματα της WABI Make Up που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητά τους.  

Μέσα από αυτά η WABI Make Up συστήνει στους make up & beauty lovers μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα που τα χαρακτηρίζει η εξαιρετική τους ποιότητα και οι πραγματικά προσιτές τιμές τους.

ID εμπόρου
259001133

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο WABI BEAUTY;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.