Τα προνόμιά σας Cardinal

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Cardinal

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση Cardinal

Στην Cardinal Bags δραστηριοποιούμαστε από το 1953 στον τομέα τον δερμάτινων ειδών και ειδών ταξιδίου. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Caterpillar - CAT BAGS της Bull Captain και επιπλέον κατασκευάζουμε τη δική μας επωνυμία, την “Cardinal”.

Κύριο μέλημά μας είναι να αναπτύσσουμε και να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και να επενδύουμε σε κάθε συνεργασία μέσω της συνεχούς υποστήριξης των πελατών μας, καθ’ όλη τη διάρκεια και την πορεία μίας παραγγελίας ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας επιχειρηματικό βήμα.

ID εμπόρου
259001128

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Cardinal;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.