Τα προνόμιά σας Kinkyarea

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Kinkyarea

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση Kinkyarea

Το Kinky Area προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για χρήση από ενηλίκους. Από το site μπορεί ο καθένας να επιλέξει ανάμεσα από εκατοντάδες αξεσουάρ για να ικανοποιήσει και την πιο kinky φαντασίωση! Αισθησιακά εσώρουχα και κορμάκια, σαδομαζοχιστικά, δονητές, αφροδισιακά ελιξίρια, λιπαντικά και έλαια για μασάζ! Πλήρης γκάμα για την κάλυψη όλων των σεξουαλικών προτιμήσεων, για την ατομική σας  ικανοποίηση αλλά και των συντρόφων σας!   

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με DHL Express και παραδίδονται εντός 3 ημερών, ενώ η συσκευασία είναι απόλυτα διακριτική, χωρίς να φαίνονται ούτε τα στοιχεία του καταστήματός αλλά ούτε και κάποια αναφορά στα προϊόντα!

ID εμπόρου
259001126

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Kinkyarea;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.