Τα προνόμιά σας VUCH.COM

  • 5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση VUCH.COM

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση VUCH.COM

Στο vuch.com, θα βρείτε κομψά γυναικεία πορτοφόλια, τσάντες, σακίδια πλάτης, ρούχα, ρολόγια και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα είναι σε απόθεμα και έτοιμα για άμεση αποστολή.

On vuch.com, you can find stylish women's wallets, handbags, backpacks, clothes, watches and much more. The goods are in stock and ready for immediate dispatch.

ID εμπόρου
259001106

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο VUCH.COM;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.