Τα προνόμιά σας Marie Raxevsky

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Marie Raxevsky

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Marie Raxevsky

Η Marie Raxevsky παρουσιάζει την προσωπική της συλλογή Beach Couture, εμπνευσμένη από τα χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας της στην οικογενειακή της επιχείρηση Raxevsky, ένα σήμα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ιστορία και την ανάπτυξη της Ελληνικής μόδας. Το brand MARIE RAXEVSKY προέρχεται από το όνομα της designer & founder και το στυλ της χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό boho-romantic και minimal-chic.  

Το MARIE RAXEVSKY είναι ένα Family Lifestyle Brand εμπνευσμένο από τους παντοτινούς οικογενειακούς δεσμούς. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας μαγιό, beachwear, resort wear και αξεσουάρ για παιδιά και οικογένειες. Προορίζεται για όλες τις μαμάδες που είναι οπαδοί του στυλ «matchy matchy».

Όλα τα μαγιό είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα με προσοχή στη λεπτομέρεια από εξαιρετικά Ιταλικά υφάσματα πιστοποιημένα με UPF + 50, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά προστατεύονται πάντα από τον ήλιο.   Η ιστοσελίδα του brand είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία online shopping με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και χρήσιμες πληροφορίες για τον πελάτη.

ID εμπόρου
259001097

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Marie Raxevsky;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.