Τα προνόμιά σας Living Cruelty Free

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Living Cruelty Free

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!

Σχετικά με την επιχείρηση Living Cruelty Free

Το Living είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προωθεί μόνο Cruelty Free καλλυντικά, δηλαδή καλλυντικά που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Διαθέτει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών καθώς και μία τεράστια ποικιλία από έλαια ομορφιάς και αιθέρια έλαια. Όλες οι εταιρίες του καταστήματος έχουν την πιστοποίηση Leaping Bunny που θεωρείται η πιο αξιόπιστη πιστοποίηση για τα πειράματα σε ζώα.  

Εκτός από cruelty free, τα προϊόντα του Living είναι επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια. Ως επί το πλείστον είναι φυσικά, με συστατικά βιολογικής προέλευσης χωρίς parabens ή άλλα βλαβερά χημικά. Κάθε προϊόν έχει αναλυτική περιγραφή και πλήρη αναγραφή των συστατικών του ώστε ο πελάτης να μπορεί να δει τη σύνθεσή του. Γι’αυτό και το Living είναι ένα από τα ελάχιστα καταστήματα καλλυντικών που εγγυάται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει ικανοποιημένος.

ID εμπόρου
259001094

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Living Cruelty Free;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.