Τα προνόμιά σας KATELONDON

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση KATELONDON

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση KATELONDON

Μόδα, έμπνευση & τάσεις…   

Είμαστε μια ομάδα σχεδιαστών μόδας με κοινό όραμα να δημιουργήσουμε όχι απλά ένα brand αλλά ένα προορισμό μόδας προσφέροντας έμπνευση και αμέτρητες επιλογές από τις τελευταίες τάσεις της μόδας συνδυάζοντας άνεση και στιλ. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Οι συλλογές μας χωρίζονται σε PREMIUM Collection, Basic Line & Teen Collection με μοναδικά σχέδια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Μάντεψε λοιπόν από που ξεκινάει η ιστορία μας. Από το Λονδίνο φυσικά! To brand KATE LONDON ιδρύθηκε στο Λονδίνο, εκεί σχεδιάζονται και όλες οι συλλογές του.  

Με εμπορική παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης διαθέτει ένα ευρύ και οργανωμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης.

Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας και κάθε χρόνο, αναπτύσσουμε το δίκτυό μας με ανοιχτό πνεύμα, αυστηρά κριτήρια και ενθουσιασμό για όσα μπορούμε να πετύχουμε. Η εταιρεία English Stores SA που αντιπροσωπεύει την εταιρεία KATE LONDON UK διατηρεί καθολικά τα δικαιώματα ανάπτυξης για Ελλάδα και Κύπρο.  

Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης KATE LONDON λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 στην οδό Τσιμισκή 41 στη Θεσσαλονίκη και στόχος είναι εξάπλωση του δικτύου λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα προϊόντα μας.

ID εμπόρου
259001042

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο KATELONDON;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.