Τα προνόμιά σας PCP Clothing

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση PCP Clothing

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση PCP Clothing

PCP η Ελληνική εταιρία που τάραξε τα νερά πανευρωπαϊκά.   

Φοβερά σχέδια και χρώματα φτιαγμένα όλα στην Ελλάδα. Η PCP χρησιμοποιεί οικολογικά υφάσματα βαμμένα με φυσικές βαφές. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό αθλητικών ειδών, ρούχων και μαγιό σε υπέροχα μοτίβα.   

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, υπάρχει μόνιμα στο site η κατηγορία Outlet, όπου μπορούν με ένα κλικ να βρουν μοναδικές προσφορές για κάθε μια από τις κατηγορίες μας.  

3 γενιές στο ρούχο, 3 γενιές επιτυχίες!

ID εμπόρου
259001041

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο PCP Clothing;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.