Τα προνόμιά σας Orogenio

  • 4% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Orogenio

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Orogenio

Το εργαστήριο χρυσοχοΐας OROGENIO δραστηριοποιείται στη κατασκευή κοσμημάτων από το 1980. Η γνώση, η εμπειρία, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός, καθιέρωσαν την OROGENIO μια από τις πιο ισχυρές και υπολογίσιμες επιχειρήσεις στον τομέα της χονδρικής και κατ' επέκταση στο online κατάστημα μας που υλοποιήθηκε το 2019 ύστερα από παρότρυνση των πελατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Περιηγηθείτε στο κατάστημά μας για να διαλέξετε το κόσμημα της αρεσκείας σας ή ακόμη και να το διαμορφώσετε μόνοι σας εύκολα και ευχάριστα.    

Η τεχνολογική εξέλιξη του κοσμήματος μέσα στα χρόνια σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ανθρώπων που απαρτίζουν το εργαστήριό μας συμβάδιζε πάντα με τις προδιαγραφές μας για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας κοσμημάτων εξαιρετικής αισθητικής. Στο E-SHOP μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα - συλλογή από κλασσικά και μοντέρνα κοσμήματα για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κοσμήματα άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές.

ID εμπόρου
259001038

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Orogenio;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.