Τα προνόμιά σας Crocus Collector

  • 5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Crocus Collector

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Crocus Collector

Η The White Tree είναι μια ελληνική εταιρία με ιδιαίτερα πολυβραβευμένα brands που χαρακτηρίζονται όλα από τις ίδιες αξίες: ποιότητα, πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και καινοτομία με άξονα την βιωσιμότητα και ευεξία.   

Brand Portfolio: Crocus Collector, MANTA, Kalyspongea  

Crocus Collector - Skincare 
Πέρα από κάθε σύγκριση, η δημιουργία της Crocus Collector, συνδυάζοντας τη μοναδικότητα του οργανικού Κρόκου με τις αξίες της Yψηλής Αισθητικής και της Επιστήμης, συγκεντρώνει την απόλυτα ολοκληρωμένη φροντίδα σε ένα πρωτοπόρο προϊόν. Η πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της Crocus Collector προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ταυτόχρονα στοχεύει με ακρίβεια στην αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση όλων των εμφανών σημείων γήρανσης της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.  

Το αποκλειστικό σύμπλεγμα  Crocus Complex | Ο πυρήνας της Collector: Η επιστημονική ομάδα της Crocus Collector, γοητευμένη από τη δυναμική των ιδιοτήτων του Κρόκου, δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus Complex «συλλέγοντας» τα πολύτιμα και θρεπτικά συστατικά του Κρόκου και συνδυάζοντάς τα για πρώτη φορά με πρωτοπόρα πολυτελή βιοτεχνολογικά δραστικά στοιχεία, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα σύστημα πολλαπλών δράσεων, ώστε να καλύψει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας του προσώπου σε ένα και μόνο προϊόν. Η κορυφαία φόρμουλα της Crocus Collector πατώντας πάνω στα στρατηγικά βήματα παρέμβασης ενάντια στη διαδικασία γήρανσης – Πρόληψη, Επανόρθωση, Συντήρηση - δρα ως η καταλληλότερη φυσική εναλλακτική σε οποιαδήποτε επεμβατική παρέμβαση και εξασφαλίζει στην επιδερμίδα το απόγειο της ολοκληρωμένης αντιγηραντικής φροντίδας. Σχεδιάστηκε και παράγεται στην Ελλάδα.   

MANTA & Kalyspongea
Η The White Tree έχει την αποκλειστική διανομή της ΜΑΝΤΑ Hairbrush (2 κωδικοί σε διάφορα χρώματα), μια πολυβραβευμένη βούρτσα μαλλιών, η οποία προέρχεται από Αγγλία και με τις πωλήσεις υποστηρίζει το The Little Princess Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει δωρεάν περούκες φυσικών μαλλιών σε παιδιά και νέους που έχουν χάσει τα μαλλιά τους μέσω της θεραπείας του καρκίνου και άλλων ασθενειών. Πρόσφατα προσθέσαμε τα Kalyspongea, φυσικό σφουγγάρι Καλύμνου, για τον καθαρισμό τη επιδερμίδας (2 κωδικοί: πρόσωπο, σώμα).  

Νέα Projects σε εξέλιξη… (νέα προϊόντα για χρήση σε Spa, νέες εταιρίες)

ID εμπόρου
259001034

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Crocus Collector;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.