Τα προνόμιά σας Christou 1910

  • 4% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Christou 1910

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Christou 1910

Γνωρίστε τη συλλογή προϊόντων Christou1910 μέσα από ένα σύγχρονο και εύχρηστο e-shop και συστήστε στο κοινό σας lifechanging λύσεις υγείας και ευεξίας! Στόχος μας είναι να κάνουμε την υγεία προσιτή σε όλους και να μάθουμε στον κόσμο να αξιοποιεί την απέραντη δύναμη του σώματος, τις ευεργετικές ιδιότητες της επίδεσης και την ανεξάντλητη σοφία της φύσης!  

Αξιοποιώντας:     
Την Tεχνολογία Διαβαθμισμένης Συμπίεσης σε Kάλτσες και Καλσόν.    

Τις ευεργετικές ιδιότητες των Βιολογικών Αιθέριων Ελαίων σε προϊόντα Φροντίδας ποδιού.    

Τον Ανατομικό σχεδιασμό και την Υποστηρικτική Δράση των Νέας Γενιάς Επιδέσμων.  

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με αποκλειστικό γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε ανθρώπου!  

Με ευγενή σκοπό, από το 1910 δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υγείας, αφοσιωμένα στην προστασία, η θεραπεία και την καλύτερη υποστήριξη και λειτουργία του σώματος.

ID εμπόρου
259001029

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Christou 1910;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.