Τα προνόμιά σας Brainfood

  • 9% Cashback Deal* Cashback Deal Τώρα 9% αντί 4% Cashback ισχύει από 31/1/2023 έως 28/2/2023
  • * Σε ένα Cashback Deal εξαργυρώνετε τα Shopping Points σας και ως αντάλλαγμα σας πιστώνεται περισσότερο Cashback. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε αρκετά Shopping Points στον myWorld λογαριασμό σας, τα οποία θα εξαργυρωθούν στην myWorld για το Cashback Deal. Τα Shopping Points σας, θα αφαιρεθούν αυτόματα από τον myWorld λογαριασμό σας.

  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Brainfood

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Brainfood

Η Brainfood Εκδοτική επικεντρώνεται τόσο στη λογοτεχνία με την κλασική έννοια του όρου όσο και στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, με εκδόσεις που βραβεύτηκαν για την αισθητική τους.    Συνίσταται από:

  • Τις εκδόσεις Οξύ, με τίτλους λογοτεχνίας, τρόμου, dystopia, fantasy, αστυνομικής λογοτεχνίας, pop science, comics, graphic novels, καθώς και συλλεκτικές εκδόσεις για το περιοδικό SONIK. Επίσης, την σειρά  Η Τέχνη της Ζωής, με βιβλία αυτοβοήθειας και προσωπικής ανάπτυξης, wellness και ευεξίας, ψυχολογίας και φιλοσοφίας.
  • Τις εκδόσεις Floral Books, με βραβευμένους τίτλους της διεθνούς σύγχρονης ξένης λογοτεχνίας.
  • Τις εκδόσεις Φουρφούρι με επιλεγμένους παιδικούς τίτλους, γνωστούς για τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και το διασκεδαστικό τους ύφος απέναντι στους μικρούς αναγνώστες. Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τις πρώτες επιλογές των γονιών και των εκπαιδευτικών.
  • Τις εκδόσεις Brainfood, με βιβλία δραστηριοτήτων αλλά και έκδοση περιοδικών όπως All About History και How it works.

Τέλος, η Brainfood Εκδοτική κάνει διάθεση βιβλίων άλλων εκδοτικών οίκων και εμπορία διεθνών τίτλων στην ελληνική αγορά.

ID εμπόρου
259001019

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Brainfood;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.