Τα προνόμιά σας Brainfood

  • 4% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Brainfood

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Brainfood

Η Brainfood Εκδοτική επικεντρώνεται τόσο στη λογοτεχνία με την κλασική έννοια του όρου όσο και στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, με εκδόσεις που βραβεύτηκαν για την αισθητική τους.    Συνίσταται από:

  • Τις εκδόσεις Οξύ, με τίτλους λογοτεχνίας, τρόμου, dystopia, fantasy, αστυνομικής λογοτεχνίας, pop science, comics, graphic novels, καθώς και συλλεκτικές εκδόσεις για το περιοδικό SONIK. Επίσης, την σειρά  Η Τέχνη της Ζωής, με βιβλία αυτοβοήθειας και προσωπικής ανάπτυξης, wellness και ευεξίας, ψυχολογίας και φιλοσοφίας.
  • Τις εκδόσεις Floral Books, με βραβευμένους τίτλους της διεθνούς σύγχρονης ξένης λογοτεχνίας.
  • Τις εκδόσεις Φουρφούρι με επιλεγμένους παιδικούς τίτλους, γνωστούς για τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και το διασκεδαστικό τους ύφος απέναντι στους μικρούς αναγνώστες. Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τις πρώτες επιλογές των γονιών και των εκπαιδευτικών.
  • Τις εκδόσεις Brainfood, με βιβλία δραστηριοτήτων αλλά και έκδοση περιοδικών όπως All About History και How it works.

Τέλος, η Brainfood Εκδοτική κάνει διάθεση βιβλίων άλλων εκδοτικών οίκων και εμπορία διεθνών τίτλων στην ελληνική αγορά.

ID εμπόρου
259001019

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Brainfood;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.