Τα προνόμιά σας Petit Boutik

  • 4% Cashback + 15% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Petit Boutik

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Petit Boutik

Ο απόλυτος online προορισμός για την αγορά αξεσουάρ μαλλιών είναι η Petit Boutik. Πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό brand που ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να επαναφέρει τη girly διάθεση στο προσκήνιο. Φανταζόμαστε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και διαθέτουμε μέσω του eshop μας μοναδικά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που χαρίζουν μαγική διάσταση στην καθημερινότητα και αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σου!  

Κάνε τα μαλλιά σου τον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού, επιλέγοντας το ιδανικό hair accessory! Η Petit Boutik διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή σε αξεσουάρ μαλλιών, για κάθε στυλ και περίσταση. Scrunchies, κορδέλες, στέκες, λαστιχάκια και clips γίνονται η αγαπημένη προσθήκη σε κάθε χτένισμα, σε κοντά ή μακριά μαλλιά.   

Τα scrunchies είναι τα must-have αξεσουάρ για τα μαλλιά, που όλες λατρεύουμε! Οι σούρες διατίθενται σε τεράστια ποικιλία και στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς και μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και μια bad hair day. Τα clips δίνουν επιπλέον stylish πινελιές σε κάθε χτένισμα, ενώ οι κορδέλες και οι στέκες είναι η ιδανική λύση για το καθημερινό styling των μαλλιών ή το προσεγμένο touch σε πιο επίσημες περιστάσεις.  

Στην παραλία, στην πόλη και στις εξορμήσεις, τα Petit Boutik αξεσουάρ μαλλιών θα σου χαρίσουν την πιο όμορφη νότα σε κάθε look!

ID εμπόρου
259001006

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Petit Boutik;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.