Τα προνόμιά σας Joanna Misseli

  • 3,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Joanna Misseli

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Joanna Misseli

Μαριέττα
Μάγκυ
Μήτσα
Μαγκυ
Εριφύλη
Joanna Misseli

Η έκτη γενιά στον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Τούλι δικών μας προδιαγραφών σε 80 χρώματα, τα οποία παράγονται και ελέγχονται από εμάς, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα Joanna Misseli. Με σχεδιασμό που αφορά κυρίως σε φούστα βεβαιωνόμαστε για την άψογη εφαρμογή και το εξαιρετικό επίπεδο ραφής. Όλα τα κομμάτια ράβονται κατά παραγγελία και έτσι η κάθε φούστα μας έχει την αγάπη μας για εσένα! Είμαστε πάντα εδώ να βοηθήσουμε να έχεις αυτήν λάμψη όποτε επιθυμείς!

ID εμπόρου
259001005

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Joanna Misseli;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.