Τα προνόμιά σας Silver And More

  • 2,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Silver And More

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Silver And More

To SilverAndMore.gr δημιουργήθηκε απο την εταιρία Κατσιδώνης Παναγιώτης Και Σια ΕΕ. Μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και του Ρολογιού.

Με παράδοση από το 1979 στην επισκευή και πώληση Ρολογιών ξεκινήσαμε το πρώτο μας κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Με την αγάπη και την βοήθεια όλων των πελατών μας επεκταθήκαμε στο κόσμημα ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα το 2006 στην Νέα Αγορά της Ρόδου.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση σε αυτό που κάνουμε μας διακρίνουν αφού υπεύθυνα αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα απο ατσάλι, ασήμι ή χρυσό και να είμαστε στο πλευρό σας σε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ID εμπόρου
259000998

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Silver And More;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.