Τα προνόμιά σας e-shop.gr

 • 1,04 EUR Cashback + 0,8 >100€
 • 0,10 EUR Cashback + 0,08 >10€
 • 0,26 EUR Cashback + 0,2 >25€
 • 0,52 EUR Cashback + 0,4 >50€
 • 2,08 EUR Cashback + 1,6 >200€
 • 4,16 EUR Cashback + 3,2 >400€
 • 6,24 EUR Cashback + 4,8 >600€
 • 6,4 EUR Cashback + 16 >800€
 • 8 EUR Cashback + 20 >1000€
 • 12 EUR Cashback + 30 >1500€
  • 12,8 EUR Cashback + 48 >2000€
  • 16 EUR Cashback + 36 >2500€
  • 19,2 EUR Cashback + 43,2 >3000€
 • Προβολή περισσότερων
 • Αποδέχεται
  Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση e-shop.gr

Σημείωση: Τα προνόμια αγορών δεν ισχύουν για αγορές κάτω των 10€ καθαρής αξίας, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν του myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Επίσης δε θα αποδίδονται προνόμια για αγορές από την κατηγορία Stock House με την ένδειξη "used" στη φωτογραφία τους, καθώς και στις κατηγορίες marketplace (Αθλητικά είδη, Βρεφικά - Παιδικά).
Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί χονδρική αγορά από τον πελάτη, έπειτα από έλεγχο των πωλήσεων θα ακυρώνετε η αγορά εξ ολοκλήρου καθώς δεν εμπίπτει η πώληση χονδρικής στα προνόμια της myWorld.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση e-shop.gr

Το e-shop.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1998, που συνεχίζει και σήμερα πρώτο και σε επισκεψιμότητα με περισσότερους από 80.000 διαφορετικούς επισκέπτες την ημέρα! Διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών με το σήμα Innovator™ καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, gadgets, παιχνίδια, εργαλεία, συσκευές θέρμανσης και πολλές ακόμα ηλεκτρικές συσκευές για κάθε είδους ανάγκες!

Το e-shop.gr συναρμολογεί στα μέτρα του πελάτη περισσότερους από 1000 υπολογιστές desktop Innovator™ το μήνα, ενώ αποστέλλει περισσότερες από 4000 παραγγελίες καθημερινά. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και σε οποιοδήποτε από τα φυσικά καταστήματα. Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Σήμερα, η εταιρεία διατηρεί 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 3 στην Κύπρο ενώ απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους στην Ελλάδα.

Σημείωση: Τα προνόμια αγορών δεν ισχύουν για αγορές κάτω των 10€ καθαρής αξίας, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν του myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Επίσης δε θα αποδίδονται προνόμια για αγορές από την κατηγορία Stock House με την ένδειξη "used" στη φωτογραφία τους, καθώς και στις κατηγορίες marketplace (Αθλητικά είδη, Βρεφικά - Παιδικά). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί χονδρική αγορά από τον πελάτη, έπειτα από έλεγχο των πωλήσεων θα ακυρώνετε η αγορά εξ ολοκλήρου καθώς δεν εμπίπτει η πώληση χονδρικής στα προνόμια της myWorld.

ID εμπόρου
259000992

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο e-shop.gr;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.