Τα προνόμιά σας roloikaliamanis.gr

  • 2,5% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση roloikaliamanis.gr

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση roloikaliamanis.gr

Το κοσμηματοπωλείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1995 στην εμπορία κοσμημάτων και ωρολογίων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας στην οδό Κεντρικής 109.

Με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των εκλεκτών πελατών μας, στο roloikaliamanis.gr θα βρείτε σε πολύ συμφέρουσες τιμές, μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια και κοσμήματα, για να συνοδεύσουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Όποια και να είναι η ιδιαίτερης αξίας περίσταση, αρραβώνας, γάμος, βάπτιση, γενέθλια, επέτειος, ορκωμοσία, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν ρολόγια και κοσμήματα μέσα στις τάσεις της μόδας, αλλά και κλασικές διαχρονικές γραμμές.

Όλα μας τα προϊόντα σας αποστέλλονται με πιστοποιητικά γνησιότητας και την εγγύηση του κατασκευαστή, μέσα σε 2 με 5 μέρες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είμαστε στην διάθεση σας για να κάνουμε την κάθε σας στιγμή μοναδική!

Τηλ. 23310 29184, 697 7955071
e_mail: info@roloikaliamanis.gr
Google business: https://g.page/ToRoloiKosmima?we
Facebook: https://www.facebook.com/ToRoloiKosmima/
Instagram: https://www.instagram.com/toroloi_kosmimatopolio/?hl=el
 

ID εμπόρου
259000973

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο roloikaliamanis.gr;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.