Τα προνόμιά σας Me and Joe

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Me and Joe

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Me and Joe

Τα meandjoe ιδρύθηκαν στην Ελλάδα το 2016. Πρόκειται για ένα ελληνικό brand γυαλιών οράσεως και ηλίου που συνδυάζει την καλύτερη ιταλική τεχνική και ποιότητα με αναμφισβήτητα “cool” ύφος.  

Πρόκειται για ένα e-shop με μεγάλη ποικιλία σχεδίων που χαρακτηρίζονται από την κομψή σχεδίαση, την εμπνευσμένη παλέτα χρωμάτων και την μινιμαλιστική αισθητική.  

Το μυστικό επιτυχίας του brand αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η υψηλή ποιότητα γυαλιών σε χαμηλές τιμές δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον καθένα να ταιριάζει τα γυαλιά του ανάλογα με τη περίσταση και να μπορεί να τα ανανεώνει όσο συχνά το επιθυμεί.

ID εμπόρου
259000899

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Me and Joe;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.