Τα προνόμιά σας Myprotein

  • 2,5% Cashback + 6% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Myprotein

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Myprotein

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία αθλητικής διατροφής, προσφέροντας μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, εναλλακτικά σνακ και αθλητικά ρούχα.

Η Myprotein, ιδρύθηκε το 2004 και είναι πλέον η Νο.1 εταιρεία στην Ευρώπη. Εδρεύει στο Μάντσεστερ και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες μέσω μιας ποικιλόμορφης και αφοσιωμένης ομάδας προσωπικού, αθλητών και ενεργών συνεργατών. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να εμπνέουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φύλου, ώστε να πιστέψουν στον ρόλο της γυμναστικής και στη συνέχεια τους τροφοδοτούμε ώστε να το πετύχουν.

ID εμπόρου
259000898

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Myprotein;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.