Τα προνόμιά σας PatPat

  • 1% Cashback + 12% new client
  • 1% Cashback + 12% old client
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση PatPat

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση PatPat

Η PatPat κάνει την ένδυση των παιδιών σας εύκολη και διασκεδαστική! Η φόρμουλά μας είναι απλή: PatPat: Χάρη + Ποιότητα + Εξαιρετική τιμή = Περισσότερες χαρούμενες στιγμές. Είτε είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο, μέρα για παιχνίδι, μέρα στο σπίτι ή γιορτινή ημέρα.

Η PatPat θα κάνει εσάς και όλη την οικογένεια να χαμογελάσει.Απλά, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από χαριτωμένα και ποιοτικά ρούχα σε εξαιρετικές τιμές, έτσι ώστε οι οικογένειες ανά τον κόσμο να μπορούν να έχουν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές.

 

We connect end-manufacturers to end-consumers directly. Our categories are for Men, Women, Teens, Babies, Toddlers and Children. We also offer Home, and Beauty products.

All at the lowest prices and all our products are quality assured. In addition, we have a 10% off on all first time orders too, Code: G1UWRQ. Need more convincing? We have a category called "flash Sale" every day we will drop our prices on selected items.

ID εμπόρου
259000867

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο PatPat;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.