Τα προνόμιά σας Car 'n Motion

  • 2% Cashback + 8% Νέος πελάτης
  • 2% Cashback + 8% Υπάρχον πελάτης
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Car 'n Motion

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν για τηλεφωνική κράτηση ή κράτηση μέσω το app της Car 'n Motion, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Car 'n Motion

Η Car ‘n Motion είναι μια Εταιρία Ενοικίασης Αυτοκινήτων που λειτουργεί την δική της πλατφόρμα ενοικιάσεων στην Ελλάδα και σε 12 Ευρωπαικές χώρες,  όχι μόνο με τον ιδιόκτητο στόλο της, αλλά και σε συνεργασία Κορυφαία Brands ενοικίασης στην αγορά (Avis, Enterprise, National, Alamo, Budget, Europcar) προσφέροντας ένα μοναδικό προϊόν ενοικίασης αυτοκινήτου.  

Αυτό που κάνει την Car ‘n Motion να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες είναι ότι προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Καμία Εγγύηση και με Πλήρη Ασφάλεια με Μηδενική Απαλλαγή σε ΟΛΕΣ τις κρατήσεις, κάνοντας την ενοικίαση μια γρήγορη και ξέγνοιαστη εμπειρία.

Επίσης με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία VIP Delivery Service (προς το παρόν διαθέσιμη στην Αττική), όχι μόνο από/προς το Αεροδρόμιο Αθηνών αλλά και σε εκατοντάδες σημεία εξυπηρέτησης (σταθμοί μετρό, ξενοδοχεία κλπ.) σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

ID εμπόρου
259000725

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Car 'n Motion;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.