Τα προνόμιά σας mat fashion

  • 2% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση mat fashion

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν για beauty προϊόντα και βιβλία, όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς! Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση mat fashion

Μόδα που κλέβει την παράσταση.

Με σύνθημα το body positivity και απαντώντας στην παγκόσμια τάση που θέλει τη μόδα να μην περιορίζεται από μεγέθη και σωματότυπους, η mat fashion δημιουργεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες μοντέρνα σύνολα που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα με καμπύλες και την ενθαρρύνουν να αναδείξει τη μοναδική προσωπικότητά της.

H mat fashion ιδρύθηκε το 1987 από τη Μαριάνθη και το Γιώργο Μονέδα, με όραμα τη δημιουργία μόδας που κλέβει την παράσταση σε μεγέθη από 48 έως 58. Γρήγορα καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της, καταλαμβάνοντας από το ξεκίνημα κιόλας της λειτουργίας της ηγετική θέση στην ελληνική αγορά plus size μόδας. Στο σήμερα η mat επανασυστήνεται σε όλες τις mat fashionistasπου θέλουν να αισθάνονται μοναδικές, θηλυκές, όμορφες και άνετες, μα πάνω από όλα ο εαυτός τους.

Από το 'Free Yourself' και το 'Real Size' στο νέο κεντρικό μήνυμα 'Charismatic Life', η mat fashion υπογράφει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων για όλες τις γυναίκες, για να ζήσουν μία χαρισματική ζωή, για κάθε μία που αναζητά ρούχα και αξεσουάρ που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και εξελίσσουν την έννοια του total look. Για τις χαρισματικές, εμπνευσμένες προσωπικότητες εκεί έξω που θέλουν να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά τους με αυτοπεποίθηση.

 

Τα προνόμια δεν ισχύουν για beauty προϊόντα και βιβλία!

ID εμπόρου
259000399

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο mat fashion;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.