Τα προνόμιά σας KMax

  • 3,5% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση KMax

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς! Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση KMax

Η τριχόπτωση και η αλωπεκία που προκαλούν την αραίωση των μαλλιών αντιμετωπίζονται με διάφορες θεραπείες αλλά τα αραιά μαλλιά παραμένουν. Με το ΚΜax Milano Hair Fibers μπορείτε να έχετε ξανά πλούσια, πυκνά μαλλιά  και αυτοπεποίθηση για την εικόνα των μαλλιών σας.  

To KMax Milano είναι το Νο1 Ιταλικό προϊόν από μικροΐνες φυσικής κερατίνης, ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, σε όποιο στάδιο τριχόπτωσης και αν βρίσκονται. Δεν φεύγει με το χάδι, τον αέρα ή τον ιδρώτα. Δεν είναι βαφή ή σπρέι. Παραμένει στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο.  

Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης KMax Milano μαγνητίζονται από τον στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών σας και αναμειγνύονται φυσικά με αυτά. Το ΚMax Milano δίνει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά μαλλιά σας και κανείς ποτέ δε θα μπορέσει να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά και αν έρθει!   Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα σε συνδυασμό με όποια θεραπεία τριχόπτωσης ακολουθείτε. Εάν έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλετε ακόμα πιο πυκνό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το KMax Milano ακόμα και από τις πρώτες εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.  

Η διαδικασία παραγωγής και οι πρώτες ύλες των προϊόντων KΜax Milano συμμορφώνονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (EU DIRECTIVE 76/768/EEC) και  το προϊόν αυτό έχει καταχωρηθεί στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP). Αριθμός καταχώρησης του KMax Milano στην Ευρωπαϊκή Πύλη CPNP: 1116192 Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών με το KMax Milano Hair Fibers. Δείτε τη διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χαρείτε πλούσια μαλλιά και νεανική εμφάνιση με ιταλική φινέτσα!  

ID εμπόρου
259000332

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο KMax;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.