Τα προνόμιά σας Light In The Box

  • 3,5% Cashback + 5% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Light In The Box

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Light In The Box

To Lightinthebox.com είναι ένα πολυκατάστημα που προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2007 και σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες συμμετέχοντες εταιρίες στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η γκάμα του πολυκαταστήματος μετρά πάνω από 60.000 προϊόντα: είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας, εξοπλισμός για το σπίτι, τον κήπο ή και για το κατοικίδιό σας, ηλεκτρονικά είδη, gadget καθώς και πολλά άλλα διάφορα είδη αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, το κινητό ή το tablet.

Με τις καθημερινές εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές, εγγυάται τις πιο οικονομικές αγορές!

- Μια τεράστια ποσότητα προϊόντων σε έναν ιστότοπο!

- Πραγματικές κριτικές πελατών.

- Παραγωγή αγαθών για μεμονωμένες παραγγελίες.

- Χαμηλές τιμές λόγω της απευθείας συνεργασίας με τους παραγωγούς.

- Τα προϊόντα πληρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

- Παγκόσμια αποστολή!

- Διάφοροι τρόποι πληρωμής.

ID εμπόρου
259000136

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Light In The Box;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.