Τα προνόμιά σας Vamp Lingerie

  • 4% Cashback + 12% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Vamp Lingerie

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Vamp Lingerie

Στη Vamp μετράμε 40 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία ρούχων σπιτιού για γυναίκες και άνδρες. Με πάνω από 1200 συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα σε 20 χώρες, η εταιρία μας αποτελεί μια σίγουρη λύση στην επιλογή πιζαμών, νυχτικών και εσωρούχων.  

Μέλημα μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, από φυσικές πρώτες ύλες, φιλικά προς το δέρμα και υποαλλεργικά, συνδυάζοντας παράλληλα τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στην Ελλάδα, καλύπτουμε τις ανάγκες για το σπίτι, το νοσοκομείο, το μαιευτήριο, ακόμα και για τις casual εμφανίσεις στην πόλη ή στις διακοπές σας. Θεωρούμε πως αξίζει στον καθένα να νιώθει όμορφα και άνετα μέσα στο σπίτι και γι' αυτό τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλους, καθώς παρέχουμε επιλογές για κάθε ηλικία και σωματότυπο, με μεγεθολόγιο από XS έως 6XL.  

Η ιστοσελίδα μας είναι ένας χώρος που μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για την εταιρία μας, να ανακαλύψει τα προϊόντα μας και φυσικά να επιλέξει και να αγοράσει αυτά που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες του. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο να είναι ένα εύχρηστο και φιλόξενο περιβάλλον για κάθε επισκέπτη, ακολουθώντας τα τελευταία πρότυπα σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Ταυτόχρονα, στην Vamp παρέχουμε υψηλού επιπέδου customer service, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ID εμπόρου
179000065

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Vamp Lingerie;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.