Τα προνόμιά σας e-snacks.gr

  • 2,5% Cashback + 6% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση e-snacks.gr

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση e-snacks.gr

Το e-snacks.gr, ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2021 και ο στόχος ήταν να φέρει πιο κοντά σε όλους εσάς δημοφιλή προϊόντα από το εξωτερικό που είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα!  

Πρωταρχικός στόχος ήταν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο και να απολαύσετε γεύσεις που δεν υπάρχουν στη χώρα μας!  

Για το λόγο αυτό, συνεχώς εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα μας με καινούριες σειρές από σνακ, αναψυκτικά, δημητριακά και ζαχαρωτά που θα σας συναρπάσουν. Αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

 

ID εμπόρου
179000064

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο e-snacks.gr;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.