Τα προνόμιά σας Wine24shop

  • 1% Cashback + 6% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Wine24shop

Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση επιτρέπονται μόνο αγορές λιανικής. Η συμβεβλημένη επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει πωλήσεις οι οποίες προέρχονται από χονδρική.
Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση Wine24shop

Το Wine24shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cava Wine Spirit Χαριζάνου, που δραστηριοποιείται στον χώρο εμπορίας ποτών από το 1978. 45 και πλέον χρόνια πουλάμε ποτά με συνέπεια προς τους πελάτες μας.

Στο Wine24shop μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε ποτά, κρασιά και καφέ, προϊόντα cocktail και εξοπλισμό bar που αυξάνεται συνεχώς. Επίσης διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με όλους τους επώνυμους espresso αλλά και ότι αφορά σε εξοπλισμό εστίασης με εξειδίκευση στο bar και ειδικές κατασκευές barstation.

Στόχος μας είναι να μπορεί ο καταναλωτής να βρει ότι χρειάζεται σε εμάς και εμείς να του το προσφέρουμε με επαγγελματισμό, σωστή εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα της αγοράς αναζητώντας συνέχεια καινούργια ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες και θα είμαστε κοντά σας με ένα κλικ.

ID εμπόρου
179000063

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Wine24shop;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.