Τα προνόμιά σας YOUTH LAB.

  • 2% Cashback + 8% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση YOUTH LAB.

Σημείωση: Τα προνόμια δεν ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν της myWorld, όπως και αν γίνει μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας και πραγματοποιηθούν αλλαγές τηλεφωνικώς.
Για ΑΠΟΡΙΕΣ μη καταχωρημένων προνομίων αγορών της myWorld σε συμβεβλημένα Online καταστήματα επικοινωνήστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την myWorld!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αιτήματα μη καταχώρισης προνομίων μπορούν να επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς!
Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σχετικά με την επιχείρηση YOUTH LAB.

Στη YOUTH LAB. ξαναγράφουμε τους κανόνες της νεότητας.  

H ΥOUTH LAB. είναι μία ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών με προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού της επιδερμίδας, για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη. Οι επιστήμονες της YOUTH LAB., έχοντας μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος, ανακάλυψαν πως το «μυστικό» για μια νεανική επιδερμίδα κρύβεται στο «ξύπνημα» των μεταβολικών λειτουργιών της.  

Για τη διατήρηση της νεότητας, οι επιστήμονες της YOUTH LAB. μελέτησαν τους τρόπους ενεργοποίησης των μεταβολικών λειτουργιών και κατάφεραν να βρουν τα κατάλληλα συστατικά που μπορούν να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας! Χρησιμοποίησαν βιοσυμβατά ενεργά συστατικά που λειτουργούν ως «ξυπνητήρι» του μεταβολισμού της επιδερμίδας και συμβάλλουν στην επανενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών, ώστε η νεότητα να διατηρείται περισσότερο.  

Ξύπνα πιο νέα…
Ξύπνα τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου!  

Η YOUTH LAB. διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως: μάσκες, προϊόντα καθαρισμού / ενυδάτωσης, αντιγήρανσης καθώς επίσης και προϊόντα περιποίησης σώματος & αντηλιακά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη δέρματος, ενώ απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό.  

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, κλινικά αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητά τους, δίχως SLES, SLS, παράγωγα πετρελαίου, φθαλικές ενώσεις, parabens, ζωϊκά παράγωγα και γλουτένη, ενώ δεν δοκιμάζονται σε ζώα.   

Τα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει 9 σημαντικές διακρίσεις, είτε για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα είτε για τις καινοτόμες τους συνθέσεις.   

Η πλήρης σειρά YOUTH LAB. διατίθεται σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία ανά την Ελλάδα, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, όπως Hondos Center, Lilly Drogerie & Attica καθώς και μέσω του www.e-youthlab.com.

 

ID εμπόρου
179000056

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο YOUTH LAB.;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.