Τα προνόμιά σας Autodesk Europe

  • 2% Cashback + 5% Στο δικό σου ποσό αγοράς (καθαρή αξία)
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Autodesk Europe

Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Autodesk Europe

Η Autodesk είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού δισδιάστατης / τρισδιάστατης σχεδίασης για μηχανολογικό σχεδιασμό, προγραμματισμό, σχεδίαση καθώς και ψυχαγωγία.

Εταιρείες του μηχανικού, αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και οι τομείς ψηφιακά μέσα και ψυχαγωγία, χρησιμοποιούν τις λύσεις της Autodesk, για να σχεδιάσουν, οπτικοποιήσουν και να προσομοιώσουν τις ιδέες τους.

Μεταξύ αυτών και οι 16 τελευταίοι νικητές των Oscar στην κατηγορία „Best Visual Effects“ (Academy Awards).

ID εμπόρου
179000031

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Autodesk Europe;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.