ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 Στο δικό σου ποσό αγοράς
 • Cashback και Shopping Points λαμβάνεις αναλογικά απο το πρώτο Cent. O αναγραφόμενος αριθμός των SP αντιστοιχεί σε μία αγορά αξίας 100 EUR.
 • Αποδέχεται myWorld Card B2B

Επικοινωνια

 • Ώρες λειτουργίας
  Δευτέρα - Τετάρτη, Παρασκευή - Σάββατο 9:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
 • Επικοινωνια
  S.M.P. SPA MASTER PROFESSIONAL LTD
  Trion Ierarchon 6
  3016 Lemesos
  Tel: +357 96543736
 • ID εμπόρου
  17300638

Περιγραφή

Η εταιρεια μας, παρέχει υπηρεσίες καλαισθητικης ,κομμωτηρίου και προοσωπικής φροντίδας τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Επιπρόσθετα,τα προϊόντα μας πωλούνται τόσο λιανικώς όσο και χονδρικώς αφού συνεργαζόμαστε με μια ευρεία κλίμακα κομμωτηρίων σε όλη την Κύπρο.
Η συνεργασία μας με εταιρείες πυλώνες στον τομέα της κομμωτικής, όπως η NYCE ,New York Cosmetics Experience, και η Rosa Impex, μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε πως ο πελάτης μας θα δεκτεί την απόλυτη φροντίδα και θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ιδιεταιρότητα των προϊόντων μας, σε σχέση με τα υπόλοιπα που είναι στην αγορά, είναι πως είναι κατα κύριο λόγο φυσικής προέλευσης, ενώ, λαμβάνοντας υπόψη και τις τάσεις των ημερών, έχουμε λανσαρει και σειρες προϊόντων αυστηρά οικολογικών.

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.